Jukajoki -elokuvaa on saatavilla, sekä ensi-iltatunnelmia ja uudet tiedekirjat

Juka1Kiitos Kontiolahden kunnan, erityisesti kulttuurisihteeri Kristiina Isakssonin, eilinen ensi-ilta oli maailmanluokassa tarjoiluineen ja kokonaisuutena. Yli 100 ihmistä saapui Jukajoki -elokuvan viralliseen ensi-iltaan. Mediaraportointi YLE:ltä ja paikallislehdistön osalta oli kiitettävää.

Jukajoki -elokuvaa voi nyt tilata OSK Lumimuutoksen kaupasta. Hinta on DVD:lle 25 euroa ja netti-versiolle 20 euroa. Toimitukset alkavat huhtikuun puolivälissä. Tilaajille lähetetään lasku tuotteen yhteydessä.

Lisäksi Puruvedeltä ja Jukajoen valuma-alueelta on julkaistu kaksi tuoretta vesiensuojelututkimusta. Ne ovat saatavilla:

x Ruukkisuon kosteikon toimivuus Jukajärvellä

x Puruvesi Ristilahti: Pohjan tila

Kategoria(t): Toiminta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.