Sevettijärven kunnostus talven osalta ohi, loppusuora häämöttää

Talven aikaista materiaalin siirtoa ja sijoittelua

Sevettijärven eroosiontorjunta on edennyt suunnitellusti. Martinniemeen on saatu siirrettyä kaikki materiaalit ja runkovuoraus tehty. Portinniemi saadaan syksyllä valmiiksi samoin kuin kohteiden viimeistely. Seuraava infotilaisuus kesäkuussa.

OSK Lumimuutos on saanut Sevettijärven eroosiontorjuntahankkeen talven toimet pääasiassa valmiiksi. Martinniemi on saatu materiaalien ja perusrunkovuorauksen osalta kokonaan toteutettua. Viimeinen osuus, Porttiniemi on valmisteltu ja saadaan loppukesällä ja syksyn aikana valmiiksi. Urakoitsija Pasi Heikkilä on tehnyt suuren työn ja tämän takia kevättalvella päästiin Martinniemessä läpimurtoon .

Jäljelle oleviin toimiin kuuluvat myös kaikkien kohteiden viimeistelyt ja tarkastelut tämän vuoden puolella. OSK Lumimuutos seuraa kohteita pitkäaikaisesti myös hankkeen jälkeen. Kolttien luottamusmies Veikko Feodoroff on osallistunut ohjausryhmätyöskentelyyn, kiitämme siitä. Lisäksi Inarin kunnan edustajat olivat maaliskuussa kohdetarkastuksella mukana.

Hankkeen pääasiallinen rahoittaja on OSK Lumimuutos. Inarin kunta osarahoittaa hankkeen. Seuraava info kylällä hankkeesta pidetään alustavasti 15.6. perjantaina. Tiedotamme asiasta kesäkuun alkupuolella tarkemmin. Asiasta voi kysyä tai olla yhteydessä tiedotus at lumi.fi

Runkoeroosiontorjuntaa Martinniemessä.
Kategoria(t): Toiminta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.