Lumimuutoksen naiskalastajat esillä kotimaassa ja kansainvälisesti

Tänään on kansainvälinen naistenpäivä, ja sekä kansalliset mediat, että kansainvälinen huomio valottaa OSK Lumimuutoksen naiskalastajia sekä kala-alan ammattilaisia.

Noora Huusari, OSK Lumimuutoksen henkilöstöpäällikkö hoitaa myös kalojen myyntiä, jalostusta ja jakelua. Minna Kutvonen Värtsilästä toimii ammattikalastajana Värtsilän suunnalla sekä osallistuu jalostustoimintaan.

Lumimuutoksen nuottaporukan jäsenenä Karoliina Lehtimäki on koko talven jäällä, sekä osallistuu jalostukseen ja muihin kalastuksen osa-alueisiin. YLE valottaa nuottauksen tilannetta kansallisissa uutisissa ja nettijutussa. Euroopan pienammattikalastajaliitto LIFE puolestaan kirjoittaa Karoliinasta komeasti, juttu saatavissa täällä.

Karoliina Lehtimäki
Kategoria(t): Toiminta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.