Havukkakallio-seminaari ja balladi nyt saatavissa netissä

Havukkakallio.

Havukkakallio-seminaari elokuulta ja siihen liittyvä balladin ensi-ilta ovat nyt saatavissa netistä! 

Video löytyy täältä.

Havukkakallion  yleisötilaisuus Runonlaulajan pirtillä  13.8.2021.”Hetki muinaisuudessa” – kurkistus Havukkakallion saloihin -tilaisuus toimi avajaistapahtumana Havukkakallion muinaislinnan arkeologisille kaivauksille elokuussa 2021. Tilaisuuden alkajaisiksi kuultiin Havukkakallion kulttuuriperintöhanketta vetävältä Lumimuutos Osuuskunnalta hankekuulumisia, minkä jälkeen arkeologit Ville Laakso ja Jasse Tiilikkala pitivät luennon arkeologiasta Havukkakalliolla. Illan kruunasi Liisa Matveisen ja Tellu Turkan esittämä Havukkakallio-balladi. Lopuksi käytiin vielä aktiivista keskustelua Havukkakallioon liittyen.

00:0028:00 – Hankekuulumiset

28:001:08:42 Arkeologien luento ja keskustelua

1:08:421:15:00 Havukkakallio-balladin ensiesitys

1:16:001:43:30 – Keskustelu jatkuu

Havukkakallion metsää.

Kategoria(t): Toiminta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.