Mestari-Kisälli -ohjelma vahvistaa uskoa ammattikalastukseen muutoksen keskellä

Puruveden nuotalla, 2017.

Puruveden nuotalla, 2017.

OSK Lumimuutos yhteistyössä Kesälahden kalasataman kanssa on osallistunut uuteen Mestari-Kisälli -kalastajakoulutusohjelmaan elokuusta 2019. Mestari Tero Mustonen on ohjannut kisälli Lauri Hämäläisen harjoittelua johon on kuulunut nuottausta, talviverkkokalastusta, rysäpyyntiä, verkkojen tekoa, eri kalaruokien valmistusta ja kalojen myyntiä ympäri Itä-Suomea. 

Säämuutokset ovat aiheuttaneet paljon ongelmia tänä talvena nuottaukselle ja talvikalastukselle. OSK Lumimuutos on toteuttanut yhteistyökumppaneidensa kanssa mestari-kisälli -ohjelmasta ja talven vaikutuksista englanninkielisen videon ja multimedia -materiaalin, jota jaetaan esimerkiksi Euroopan pienammattikalastajaliiton ja muiden verkostojen kautta. Materiaali on esillä alla.
Fishing for the Future
 

Kategoria(t): Toiminta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.