BBC Selkiellä – Hyvää joulua

Hyvää joulua!

Hyvää joulua!

BBC on julkaissut Suomenvierailunsa osan ”Hiilineutraali Suomi 2035?”, jonka yhteydessä vieraillaan Selkiellä. Jakso alkaa hirvipeijaisista ja hirvenpyynnistä, jakson aikana vieraillaan Jukajoen kunnostushankkeessa, Upetossa, Havukkavaarassa, ja kylän muissa maisemissa. Jaksossa käsitellään maaseudun tilannetta Suomessa, ilmastonmuutoksen vaikutuksia luontoon, hiilen käyttöä sekä turpeen käyttöä sekä podscatissa tutustutaan ”robottibussiin Helsingin kalasatamasssa.

TV-jaksossa vieraillaan myös Ilomantsin Koitajoella Ala-Koidan kylällä, sekä haastatellaan ministeri Mikkosta ja kansanedustaja Hoskosta sekä äänessä myös YK:n ilmastoraportin kirjoittaja Tero Mustonen.

TV-jakson voi nähdä netissä . Tämän lisäksi Iso-Britannian yleisradio, BBC, on tallentanut Selkien tunnelmia podcast-radio-ohjelmaan ”Crossing Continents” tämän viikon jaksossa samalla teemalla.

Hyvää joulua ja Uutta Vuotta 2020!

Kategoria(t): Toiminta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.