Maaliskuun aurinko

Vehkasuon uusi kosteikko Jukajoen valuma-alueella, 2017

Vehkasuon uusi kosteikko Jukajoen valuma-alueella, 2017

Hyvää kevätpäiväntasausta! Puruvedellä nuottauskausi on kääntymässä kevääseen ja Jukajoki-hankkeen toimet ovat päättymässä rospuuton ajaksi. Talven aikana on tehty useita vesiensuojelurakenteita, mukaanlukien Vehkasuon uusi kosteikko. Toimet jatkuvat toukokuun alkupuolellla.

17.3.2017 Tero Mustonen valittiin jatkokaudelle Kesälahden kalasatama -osuuskunnan puheenjohtajaksi. Keväällä julkaistaan Puruveden talvinuottauksesta uusi dokumenttielokuva. Kuivasjärvellä odotellaan Pro Kuivajärven jättämään hakemukseen päätöksiä uusista kosteikoista vuodelle 2017. Pyrimme tekemään myös yhteistyötä Vesiensuojelupäivien 2017 osalta kesäkuussa. Näätämö -joen hankkeen kenttäseurantatyöt talvelta ovat päättyneet.

 

Kategoria(t): Toiminta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.