Puruveden talvi

nuotta4

Jääolosuhteet ovat parhaimmat 10 vuoteen ja talvinuottaus on hyvässä käynnissä. Kalaa myydään Pohjois-Karjalaankin. Samoin Lumimuutoksen Puruvesi -hanke saa vauhtia helmi-maaliskuussa.

Olemme sopineet ensimmäisten kouluryhmien tuomisesta nuotalle Kesälahden koulun kanssa. Suurin piirtein 1.3. alkaa lyhyen promootio -elokuvan kuvaukset nuotalla, ne tulevat kestämään kolmisen päivää. Lopullinen video julkaistaneen viimeistään loppukesällä. Samoin mainosten, vihkosen ja julisteiden taitto alkaa pian.

nuotta7Osallistumme aktiivisesti FRESHABIT -hankkeen toimiin, jotka koskettavat Puruvettä siten, että käymme aktiivista vuoropuhelua Pro Puruveden kanssa viikottain ja tuemme toimintaa. Maaliskuun Opettaja -lehteen on tulossa talvinuottauksesta juttu. On siis Puruveden talvi!

logo

Kategoria(t): Toiminta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.