Merkittävä ympäristöpalkinto Jukajoki –hankkeelle

63_newsletter

”Energy Globe Award” on arvostettu ympäristöpalkinto, josta kilpailee yli 1500 hanketta ympäri maailmaa vuosittain.

Suomen kansallinen palkinto Energy Globe Award Finland 2015 on myönnetty OSK Lumimuutoksen ja Selkien sekä Alavin luotsaamalle Jukajoen ja – järven kunnostushankkeelle. Jukajoki –hanke on ehdolla myös myöhemmin 2015 jaettavaan globaali –palkintoon.

Perusteluissaan jury painotti kylävetoisen, uudentyyppisen vesiensuojelutoiminnan roolia ja innovaatiota.

Palkinnon tavoitteena on tuoda huomiota uusille innovatiivisille ympäristöhankkeille. Sen myöntää Itävallassa toimiva ”Energy Globe” –säätiö. Perustelut ja Jukajoki –palkinnon englanninkielinen sivusto täällä.

Kategoria(t): Toiminta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.