”Rääkärin maailma” – kalastajakirja julkaistaan 10.6.2023

Merikarvian Ouran saariston kalastajien entisajan työtä ja elämää esittelevän kirjan ”Rääkärin maailma” julkistamistilaisuus järjestetään lauantaina 10. kesäkuuta klo 13 Merry Camping -leirintäalueen (Palosaarentie 67) vastaanottorakennuksen ravintolassa. 

Paikalla ovat kirjan päävastuullinen kirjoittaja Selkämeren Ystävien hallituksen jäsen Juhani Mellanoura ja hänen yhteistyökumppaninsa Tero ja Kaisu Mustonen Osuuskunta Lumimuutoksesta, jotka ovat kirjoittaneet kirjaan loppuluvun.

Noin 200-sivuista kirjaa voi ostaa paikan päällä. Kirjassa on myös kansainvälisesti arvostetun Matti A. Pitkäsen 1970-luvulla ottamia valokuvia. Hänen ottamistaan valokuvista avautuu samassa yhteydessä koko kesän kestävä näyttely vastaanottorakennuksen yläkertaan.

Kategoria(t): Toiminta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.