Tiedote Ostolan tilanteesta

Lumimuutoksen edustajat ovat keskustelleet viimeisten kahden päivän ajan Metsähallituksen edustajien kanssa ratkaisusta Ostolan metsäkysymyksessä. Tervehdimme yhtiön päätöstä viisitoista vuotta kestävästä tauosta metsätalouskäyttöön. Valitettavasti se ei takaa alueella 2013 tehtyjen, Metsähallituksen omien inventointien ja Ympäristöministeriön antamien lausuntojen mukaista turvaa alueen luontoarvoiltaan tärkeille hehtaareille. Samoin lähiaikoina tehtävä maastokäynti on askel eteenpäin. Osapuolet keskustelivat kompromissiesityksestä, jossa n. 16,6 hehtaarin alue suojeltaisiin pyynti siellä sallien. Valitettavasti neuvottelut ovat päättyneet toistaiseksi tuloksettomina. Lumimuutos jää odottamaan seuraavaa neuvottelukierrosta.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.